Порше Пловдив КАРИЕРИ

Винаги търсим мотивирани и квалифицирани служители. Започнете кариерата си в Порше Пловдив и станете част от нашия екип.

  • Свободни позиции Оферти

    Незаети позиции

    В момента няма свободни позиции при нас. Можете да използвате възможността за подаване свободна кандидатура.

Кандидатура

Ако не сте намерили правилната позиция за работа, моля, използвайте възможността за свободна кандидатура.

banner img

Кандидатура

Ако не сте намерили подходящата работа, използвайте възможността да подадете спонтанна кандидатура.

CV* (.doc, .docx, .pdf, .txt)

Motivationsschreiben (.doc, .docx, .pdf)

Документи (.zip)

checkbox_default
checkbox_default
Всички полета, отбелязани със *, са задължителни

ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА И ОБЩЕСТВОТО (ЕП. 1)

Щастливи сме, че ние - Порше групата в България, стартираме поредица от видеа под девиза на нашата работодателска марка #Gotthedrivе, посветени на служителите и корпоративната ни култура и дух.
В рамките на 7 епизода ще представим основните принципи от програмата #Togetherforintegrity на концерна #Volkswagen за устойчиво предприемачество и социална отговорност, които в съчетание с личната ангажираност, етика и морал са движещата сила на нашия успех. Ето и първия реализиран епизод.

ГОРДЕЕМ СЕ С РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ НАШАТА РАБОТА (ЕП.2)

Гордеем се с постигнатите резултати. Защото именно хората правят нашата компания успешна. А за да бъдем успешни, ние работим в среда основана на доверие, откритост и признателност. Създаваме вдъхновяваща работна среда, градим основи, а не бариери и даваме на хората пространство да развият чувство на отговорност и принадлежност. Точно това е в основата на нашата мотивация. Гледайте епизод 2 от поредицата видеа #Gotthedrivе, за да разберете повече за корпоративната ни култура и дух.

ОСМЕЛЯВАМЕ СЕ ДА ПРАВИМ НОВИ НЕЩА (ЕП.3)

Да се изкачиш в йерархията и после рязко да направиш завой, като се посветиш на съвсем друго начинание. Звучи ли ви познато? А да ви се случи това в една и съща компания?
Ние в Порше БГ и Порше Интер Ауто даваме възможност на своите служители не само да израснат в йерархията, но и да намерят „своето нещо” спрямо бизнес целите на организацията – сферата на дейност, с която се идентифицират в личен и професионален план. Гледайте в епизод 3 от нашата поредица #Gotthedrive, посветенa на корпоративната ни култура и дух, какво значи за нас ЗАЕДНО ДА СЕ ОСМЕЛЯВАМЕ, да правим нови неща. Успехът е гарантиран, когато има изградено доверие и отговорност.

НИЕ СМЕ ИСКРЕНИ И ГОВОРИМ ОТКРИТО, КОГАТО НЕЩО НЕ Е НАРЕД (ЕП.4)

Ние в Порше БГ и Порше Интер Ауто БГ имаме привилегията да говорим открито не само за постиженията и успехите си, но и за нещата, които не са наред. Така решаваме проблемите си бързо и своевременно, надграждаме и се развиваме. Гледайте епизод 4 от поредицата видеа #Gotthedrivе #gotthedrive #porscheholdingcareers #webreaknewground

ЖИВЕЕМ РАЗНООБРАЗНО (ЕП. 5)

Ние живеем в разнообразие и това ни прави атрактивни и успешни. В епизод 5 от нашата поредица #gotthedrive, посветена на корпоративната ни култура и дух, представяме историята на наш служител, който с пъстрия си професионален опит, умения и преживявания допринася за общия ни успех. #porscheholdingcareers #gotthedrive #welivediversity

НИЕ НЕ АЗ (ЕП.6)

В епизод 6 от нашата поредица #gotthedrive, даваме отговор на въпроса защо е толкова важна за нас споделената култура в отношенията. Защото тя ни дава чувство за обща цел в рамките на компанията, която се постига чрез споделени вярвания. Тя вдъхновява всички да вървим в една и съща посока. Тя е база, върху която градим сигурност и доверие. Но споделената корпоративна култура изисква ангажираност от страна на всички служители. А това се постига с висок морал и принципи. #gotthedrive #porscheholdingcareers #wenotme

Държим на думата си (ЕП. 7)

Заедно сме по-силни, спазвайки обещанията си към нашите служители, бизнес партньори и клиенти. Защото държим на думата си чрез отговорност, ангажираност и съпричастност! Защото в центъра на нашите корпоративни ценности, са хората!
А пътят ни към успеха е възможен само, в условията на сътрудничество и взаимно доверие.
Гледайте в епизод 7 от поредицата #gotthedrive, посветена на нашите корпоративни ценности, какво ни обединява, за да вървим напред с увереност и сила. 
 
#We #keep #our #word. Because it’s all about people!

 #gotthedrive #porscheholdingcareers #integrity

WE GOT THE DRIVE! (EP. 8 Showreel)

It’s the horse power that drives us to achieve our goals. It’s the trust that makes us a team. It’s the self-confidence that brings us forwards.
It’s the attention and responsibility that matters. And indeed, it is our integrity that keeps our conscience awake.
Success has so many faces - those of our employees.

Порше Интер Ауто БГ - сигурен и доверен работодател

Кариера в Порше Интер Ауто БГ

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.