Като модерна компания, ние винаги търсим мотивирани и квалифицирани служители, за да помагат в развитието на нашите услуги и да обслужват нашите клиенти възможно най-добре. Ние предлагаме не само впечатляващи продукти, но и интересни възможности за кариерно развитие.

Audi Meeting

Незаети позиции

В момента няма свободни места при нас. Моля, използвайте възможността за свободна кандидатура.

Спонтанна кандидатура

Кандидатура

Ако не сте намерили правилната позиция за работа, моля, използвайте възможността за свободна кандидатура.
Кандидатура като
Лични данни
Документи
С настоящото съм уведомен, че предоставените от мен лични и нелични данни ще бъдат обработвани от Порше Интер Ауто БГ ЕООД с автоматични средства съгласно Политиката за защита на личните данни, публикувана на нашия уебсайт. Данните се съхраняват единствено във връзка с изпращането на отговор на вашата кандидатура и не се предоставят на трети лица.

WE GOT THE DRIVE! (EP. 8 Showreel)

It’s the horse power that drives us to achieve our goals. It’s the trust that makes us a team. It’s the self-confidence that brings us forwards.
It’s the attention and responsibility that matters. And indeed, it is our integrity that keeps our conscience awake.
Success has so many faces - those of our employees.

ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА И ОБЩЕСТВОТО (ЕП. 1)

Щастливи сме, че ние - Порше групата в България, стартираме поредица от видеа под девиза на нашата работодателска марка #Gotthedrivе, посветени на служителите и корпоративната ни култура и дух.
В рамките на 7 епизода ще представим основните принципи от програмата #Togetherforintegrity на концерна #Volkswagen за устойчиво предприемачество и социална отговорност, които в съчетание с личната ангажираност, етика и морал са движещата сила на нашия успех. Ето и първия реализиран епизод.

ГОРДЕЕМ СЕ С РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ НАШАТА РАБОТА (ЕП.2)

Гордеем се с постигнатите резултати. Защото именно хората правят нашата компания успешна. А за да бъдем успешни, ние работим в среда основана на доверие, откритост и признателност. Създаваме вдъхновяваща работна среда, градим основи, а не бариери и даваме на хората пространство да развият чувство на отговорност и принадлежност. Точно това е в основата на нашата мотивация. Гледайте епизод 2 от поредицата видеа #Gotthedrivе, за да разберете повече за корпоративната ни култура и дух.

ОСМЕЛЯВАМЕ СЕ ДА ПРАВИМ НОВИ НЕЩА (ЕП.3)

Да се изкачиш в йерархията и после рязко да направиш завой, като се посветиш на съвсем друго начинание. Звучи ли ви познато? А да ви се случи това в една и съща компания?
Ние в Порше БГ и Порше Интер Ауто даваме възможност на своите служители не само да израснат в йерархията, но и да намерят „своето нещо” спрямо бизнес целите на организацията – сферата на дейност, с която се идентифицират в личен и професионален план. Гледайте в епизод 3 от нашата поредица #Gotthedrive, посветенa на корпоративната ни култура и дух, какво значи за нас ЗАЕДНО ДА СЕ ОСМЕЛЯВАМЕ, да правим нови неща. Успехът е гарантиран, когато има изградено доверие и отговорност.