Гласът на бурята не е по-силен от гласа на Вашето Audi

Подгответе автомобила си за предизвикателствата на природата. Всички Audi Оригинални акумулатори, крушки и чистачки са с 20% отстъпка*. Само през ноември.
Audi Wiper

Подгответе автомобила си за предизвикателствата на природата. Всички Audi Оригинални акумулатори, крушки и чистачки са с 20% отстъпка*. Само през ноември.

Audi Оригинални акумулатори
Винаги готови за следващото предизвикателство

Винаги може да разчитате на Оригиналните акумулатори от Audi. Те осигуряват високо ниво на надеждност при стартиране на двигателя и на цялостното функциониране на електронните системи в автомобила. Така запазват Вашата мобилност за по-дълъг период от време. 

За един по-добър старт.

Оригиналните акумулатори от Audi непрекъснато се доразвиват с добавянето на интелигентни екстри, които позволяват по-доброто им обслужване. Такива са например капачката за вентилация върху предпазителя на положителния полюс или индикаторът за ниво на електролит, който при прозрачно до светложълто оцветяване сигнализира, че акумулаторът трябва да се смени.

За повече мощност. Предимствата на Audi Оригинални акумулатори.

 • Много добро стартиране при ниски температури.
 • Висока стабилност на циклите.
 • Намалена необходимост от проверка, не подлежат на обслужване.
 • Не се увеличава саморазреждането с течение на времето.
 • Готов веднага за вграждане.

Audi Оригинални чистачки.
Качество, което не оставя следи.

Аеро чистачките от Audi Оригинални резервни части са разработени специално за всеки Audi модел. Това има много предимства:

 • Висококачествената синтетична 3-компонентна каучукова смес осигурява на чистачките дълъг експлоатационен живот
 • Равномерното разпределение на натиска върху челното стъкло гарантира отлично качество на почистване.
 • Гладкото покритие на перото осигурява по-малко износване и безшумна работа.
 • Намалената площ на чистачката намалява шума по време на движение.
 • Спойлерът допринася за равномерно почистване дори при висока скорост на работа на чистачките.
 • Подходящият размер и идеалният радиус на почистване осигуряват безпроблемно функциониране на различните асистиращи системи, които работят с камерата, разположена зад огледалото за обратно виждане.

Всички Audi Оригинални акумулатори, крушки и чистачки са с 20% отстъпка*. Само през ноември. Свържете се с нашите консултанти  и заявете оферта за Вашето Audi. 


* Ценовото предимство е само за резервната част и не се отнася за труда и материалите, необходими за монтажа й. Офертата е валидна във всеки oторизиран сервиз на Audi при условие, че резервната част е сменена там. Промоционалните условия за артикулите в тази акция не се комбинират с други програми, акции и кампании и не важат за вече включени в други програми, акции и кампании артикули от посочения асортимент. Всички бонуси и рабати са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни отстъпки с включен ДДС, приспаднати от необвързващо препоръчителна, некартелна цена по ценова листа. Офертата е валидна само за посочения времеви период. Вносителят си запазва правото на промяна. Кампанията е в сила от 1 до 30 ноември 2020 година.